BELÉPÉS
Megrendelés     Csomagjaink

Most próbálja ki ingyen a MiniCRM-et.

Értékesítés automatizálás profiknak

Rendszerezze ügyfeleit. Növelje értékesítési hatékonyságát, árbevételét.


Ügyfelek és teendők

Összes ügyfele egy helyen, automatikusan rendszerezve. Naprakész, teljes ügyféltörténettel.


Automatikus rendszerezés

A teendők kezelése automatikusan viszi előre ügyfeleit az értékesítési folyamatban.

Az egyes lépéseknél automata figyelmeztetések segítenek gyorsabban lebonyolítani az ügyleteket, biztosítják, hogy senkiről se feledkezzen meg.


Teljes ügyféltörténet

Nyitott és már elvégzett teendők, jegyzetek, adatlap módosítások, emailek és csatolt dokumentumok időrendben.

Teendőit szinkronizálhatja Google Naptárral és okostelefonjával is.


Testreszabható adatlapok

Bármit nyilvántarthat, ami Önnek fontos. Új mező felvételéhez nem kell programozó, pár kattintással bármikor aktuális igényei szerint alakíthatja rendszerét.

Az ügyféladatok alapján készíthet riportokat és szűrőket. Az így meghatározott listákra küldhet emailt, smst vagy feltöltheti az adatokat Google Táblázatokba részletes elemzésre.


CRM Űrlapok weboldalán

Érdeklődői weboldaláról közvetlenül CRM rendszerébe kerülnek. Erről értesítést kap emailben és elindulnak az előre beállított automata folyamatok.

Nincs több elfelejtett érdeklődő; Google Analytics integráció segítségével látja, melyik kampányok hozzák a legtöbb vevőt.


Automatizált folyamatok

Automatizált utánkövetés küld sms-t, emaileket és feladatokat is kioszt munkatársainak előre elkészített sablonok alapján.

Ha egy ügyfél elakadt az értékesítésben, a rendszer értesítő emailt küld a felelős vezetőnek.


Azonnal hasznosítható riportok

Nem csak számok és listák. A riportok segítségével könnyebben kielemezheti az értékesítés teljesítményét. Pontosan meghatározható, hol kell közbeavatkoznia, hogy növelhesse az eredményességet.

Minden fontos projektnek egyértelmű felelőse van, és pontosan követhető azok teljesülése. Lezárási arányok értékesítőnként, értékesítés lépései (melyik ügyfél hol akad el a folyamatban), top ügyfelek, legtöbb bevételt hozó marketing kampányok.

Marketing automatizálás »