BELÉPÉS
Megrendelés     Csomagjaink

Most próbálja ki ingyen a MiniCRM-et.

Marketing automatizálás profiknak

Célzott, profit termelő kampányok naprakész ügyféladatbázisra építve.


Egyszerű szűrés, célzott hírlevél küldés

Űrlapokkal feliratkozókat gyűjthet weboldalán, tetszőleges szűréseket készíthet ügyfeleire, hírlevél és sms kampányokat indíthat, részletes statisztikákkal.Célzott hírlevél küldés

Szűrőkkel néhány kattintással állíthat össze tetszőleges célcsoportokat bármilyen, CRM rendszerében megtalálható információ alapján.

Küldhet tömeges sms-t és emailt azonnal, vagy későbbi időpontra időzítve. Több változatot is készíthet, a MiniCRM A/B teszttel fogja a jobban teljesítőt automatikusan kiválasztani.


Automata utánkövetés

Előre összeállított email, sms és teendő sorozatokkal segítheti hírlevél feliratkozóit komoly érdeklődővé válni és biztosíthatja, hogy értékesítői senkiről se feledkezzenek meg.

Első email sorozatában felmérheti érdeklődője pontosan milyen termékei iránt érdeklődik, hogy később célzott üzeneteket küldhessen.


Részletes statisztikák

Elküldött emailek száma, megnyitási és átkattintási arányok. Email olvasás eszköze (PC, okostelefon, tablet). Rendszer szinten összesítve és kiküldésenkénti bontásban is, A/B tesztek eredményei elkülönítve.

Számokra kattintva listázhatja konkrét ügyfeleit akik kattintottak hírlevelére. Készíthet szűrőt azokra, akiket valóban érdemes értékesítőinek hívni: ajánlatára kattintottak de maguktól nem rendelték meg termékét.


Ügyfélprofil építés

Cégében az egyik legnagyobb érték a naprakész, pontos ügyféladatbázis. Az összes marketing és értékesítés információ egy helyen, könnyen csoportosítható és szűrhető formában.

Küldhet értesítést legújabb termékeiről korábbi vásárlóinak, és felhívhatja azokat akik kattintottak korábbi kampányára de még nem rendeltek.

Számlázó »