BELÉPÉS
Megrendelés     Csomagjaink

Most próbálja ki ingyen a MiniCRM-et.

Hogyan segít a marketingesnek?

Még sosem volt ilyen egyszerű testreszabott kampányokat készíteni.


A MiniCRM egy élő adatbázis, amit kollégái folyamatosan töltenek információval.


Testreszabott kampányok?

Kollégái folyamatosan töltik a MiniCRM-et fontos információkkal, így Ön tökéletesen testreszabott, egyedi kampánnyal célozhatja meg érdeklődőit.


Riportok a kiküldött emailekhez?

A MiniCRM megmutatja, hogy egy email hány emberhez ért el, hányan nyitották meg, és hányan kattintottak rá a linkre.


Elavult az Exceles email listája?

A MiniCRM rögzíti, hogy ki nyitja meg az emaileket, és ki az, aki már leiratkozott. A rendszer egy címre csak egyszer küld ki egy emailt akkor is, ha az többször szerepel a listán.


Ismétlődő hírlevelek?

Hozzon létre sablonokat a MiniCRM-ben. Illesszen be változókat, így jelentős időbefektetés nélkül tud névre szóló emaileket küldeni érdeklődőinek.

Tipp: használhatja a MiniCRM-ben készen megtalálható sablonok egyikét is.


Miért a MiniCRM?

Marketingesként az Ön felelőssége, hogy minél több érdeklődőt hozzon a vállalkozásnak, akikből vevők lehetnek, és akikből a bevétel származik.

Ellenőrizze, hogy melyik vevőnek mit adtak el eddig, hogy tudja, milyen kampánnyal kell megcélozni őket. Küldjön érdeklődési területnek megfelelő akciókat, termékismertetőket hírlevél feliratkozóinak, mérje, hogy hányan kattintottak az emailben található linkekre. Írjon egy emailből két változatot, és tesztelje, hogy melyik működik jobban. Használja a rendszerben megtalálható sablonokat, vagy hozzon létre újakat.